Statera – Rådgivning innen helse og fysisk aktivitet

av | nov 10, 2021

Velkommen!
Endelig kan vi ta imot kunder på eget kontor, under eget navn her i Kristiansand. Vi har fått et flott kontor med tilhørende venterom i tilknytning til Spicheren treningssenter.
Det er egen inngang for våre kunder, og vi kan sammen med våre kunder kan gå rett fra behandlingsrommet ut i treningssenteret dersom det er behov.
Nærhet til fysiskaktivitet og trening er viktig for oss som jobber på Statera og vi er derfor utrolig takknemlige for at vi får ha våre lokaler nettopp her.

Når vi nå åpner et nytt kontro, har vi også endret litt på vår visuelle profil og valg av navn. Vi jobber fremdeles tett opp mot idrett, men vi ønsker å vise at vi også treffer bredere enn toppidrett gjennom navnebyttet. Rådgivning innen helse og fysisk aktivitet står sentralt for oss, men klinikken tilbyr fremdeles vanlige tjenester som behandling og undersøkelse av skader og smerter fra muskel og skjelettapparatet.

Hos oss vil du kunne få behandling, trening, rådgivning og fysiologisk testing (VO2 og RMR) for å nevne noe.

Rundt oss har vi viktige aktører som arbeider med helse, og som vi kommer til å samarbeide med i tiden fremover. For å nevne noen, har vi Spicheren, SIA helse, Olympiatoppen sør, UIA og Gimle Legesenter.

Vi er veldig glade for å endelig kunne ønsker deg velkommen til oss.